Loyens & Loeff

Over Loyens & Loeff

Kennismaken met Loyens & Loeff
Studeer jij Fiscaal Recht en/of Fiscale Economie? Zou jij willen werken aan de top van de fiscale adviespraktijk? En ben je op zoek naar een baan waar je volledig jezelf kunt zijn? Maak dan nu kennis met Loyens & Loeff!

Loyens & Loeff is een gerenommeerd advocatenkantoor dat onafhankelijk (fiscaal) juridisch advies aan diverse (inter)nationale cliënten geeft en daardoor een afwisselende praktijk heeft. Omdat advocaten, notarissen en fiscalisten bij ons nauw samenwerken, kunnen zij samen een geïntegreerd advies geven aan de cliënt. Binnen Europa zijn wij het advocatenkantoor met de grootste fiscale afdeling, waardoor onze fiscalisten zich kunnen specialiseren binnen onze acht praktijkgroepen in Amsterdam en Rotterdam. Loyens & Loeff is van origine een Nederlands kantoor en er hangt daarom een informele sfeer, voor vragen hanteren wij een opendeur beleid en er wordt elke vrijdag geborreld op kantoor. Bij Loyens & Loeff hoef je je persoonlijkheid niet uit te schakelen zodra je ’s ochtends je computer aanzet. Wij zijn niet op zoek naar zomaar studenten en starters. Wij willen jou en jouw talent, precies zoals je bent. It’s all about personality!

Over Loyens & Loeff
Loyens & Loeff biedt als One Firm: Law & Tax unieke ondersteuning aan (inter)nationale ondernemingen, financiële instellingen, investeerders en vermogenden. Ruim duizend advocaten, fiscalisten en notarissen werken samen aan slimme en efficiënte oplossingen naar Nederlands, Belgisch, Luxemburgs en Zwitsers recht. Vanuit onze thuismarkten en Londen, New York, Parijs en Tokio hebben wij bijzondere aandacht voor Private Equity & Funds, Real Estate, Life Sciences & Healthcare en Energy & Infrastructure. Wij streven naar een diverse en inclusieve organisatie en vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn.

Wil je nader kennismaken of solliciteren?

Neem dan een kijkje op loyensloeffcareers.com of neem contact op met onze fiscale Campus Recruiter Elisabeth Visser elisabeth.visser@loyensloeff.com, +31 20 578 53 21).