Leenders Fiscaal Advies

Over Leenders Fiscaal Advies

LEENDERS fiscaal advies bestaat al 17 jaar als onafhankelijk belastingadvieskantoor. Ons boutiquekantoor is gelegen in het centrum van Breda, in de wijk Zandberg.  We zijn actief op het gebied van vastgoed, estate planning en het structuren van ondernemingen in het MKB zowel in de nationale als internationale praktijk. Onze belangrijkste kenmerken zijn:

  • Betrouwbaar en betrokken;
  • Samenwerken en delen;
  • & tikkie eigenwijs.

Betrouwbaar en betrokken. Klinkt logisch. Toch noemen we deze graag want zonder betrouwbaarheid en betrokkenheid kunnen wij onze klanten niet verder helpen. Samenwerken is belangrijk, zowel met onze klanten, als met andere professionele partijen, zoals advocaten, notarissen en business valuators. Het delen van kennis en ons netwerk hoort daar zeker bij. De laatste eigenschap lichten we graag toe bij een kop koffie.

Onze klanten

Wij bedienen grofweg drie soorten klanten:

Familiebedrijven
Onze werkzaamheden voor familiebedrijven bestaan onder andere uit het begeleiden bij de bedrijfsopvolging, advisering over de verdeling tussen eigendom en zeggenschap binnen het bedrijf, advisering over de invulling van testamenten en huwelijkse voorwaarden, en alle andere aspecten die bij estate planning komen kijken.

Vastgoedondernemers
Als vastgoedfiscalist geef je onder andere advies bij de verwerving en bij de (her)ontwikkeling van vastgoed. Maar ook de financiering van het vastgoed vraagt fiscaal maatwerk. Wij doen dit voornamelijk voor projectontwikkelaars, bouwbedrijven en vastgoedfinanciers en -beleggers.

DGA’s
Wij helpen eenmanszaken en vof's om op te schalen naar een BV. Bij verdere groei denken we mee over de participatie van managers, werknemers en investeerders. We voeren herstructureringen uit waarbij splitsingen en fusies plaatsvinden om zo een optimale structuur te realiseren. Ook adviseren we over de bescherming van intellectueel eigendom en begeleiden we bij bedrijfsoverdrachten.

Word jij onze nieuwe collega?
Wij zijn opzoek naar nieuwe collega’s! Voel jij je thuis in een omgeving waar vrijheid, creativiteit en ondernemerschap samen komt? En ben je op zoek naar een (bij)baan waarbij je je kunt ontwikkelen tot de belastingadviseur die bij jou past? Dan maken wij graag kennis met jou.

Solliciteer direct of neem voor meer informatie contact op met Steffany Mantjes (06 29 36 83 97 / steffany@leendersfiscaaladvies.nl).