KPMG Meijburg & Co

Over KPMG Meijburg & Co

Wil jij de regie over jouw fiscale carrière in eigen hand houden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Meijburg & Co is het grootste zelfstandige fiscaal advieskantoor van Nederland, met ruim 650 medewerkers. Hoge kwaliteit, expertise, een proactieve benadering en snelle respons. Dit zijn enkele van de kenmerken die Meijburg & Co hebben gemaakt tot een van de meest prominente belastingadviesorganisaties van Nederland.

Natuurlijk verwachten we niet dat je als starter direct ieder vraagstuk zelfstandig kunt behandelen. Daarom word je als beginnend fiscalist begeleid door doorgewinterde professionals. We investeren in je individuele ontwikkelingstraject en daarmee in je toekomst. We bieden onder meer het NOB-traject, diverse persoonlijke vaardigheids- en commerciële trainingen, uitzending naar het buitenland en het voor Meijburg & Co kenmerkende hoogstaande vakoverleg.

‘De Meijburger’ is geen one size fits all, dat maakt ons uniek als adviesorganisatie. Wat we wél allemaal gemeen hebben is ondernemerschap, creativiteit en uiteraard passie voor de fiscaliteit.

Door onze gedrevenheid en het plezier in ons vak voelen we ons betrokken bij onze cliënten en bij onze eigen organisatie. Meijburg & Co is een zelfstandige ‘memberfirm’ van het wereldwijde KPMG-netwerk. We bieden jou een unieke, brede praktijk met ruimte voor specialisatie op elk fiscaal vakgebied. We zoeken mensen met honger naar kennis en plezier in fiscaal werk.

 Om een werkstudentschap bij Meijburg & Co aan te gaan, ben je derdejaars bachelor- of masterstudent fiscaal recht of fiscale economie. Ook vragen wij een beschikbaarheid van minimaal drie maanden en twee tot vijf dagen per week, afhankelijk van jouw studierooster. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij je op persoonlijk gebied ontwikkeld hebt, bijvoorbeeld door commissie- of bestuurswerk, buitenland- of stage-ervaring, het voeren van een eigen onderneming, het beoefenen van topsport of het doen van vrijwilligerswerk.

Wil je meer weten over Meijburg & Co?

Kijk op onze website www.werkenbijmeijburg.nl of volg ons op social media via facebook.com/werkenbijmeijburg en instagram.com/werkenbijmeijburg. Je mag natuurlijk ook altijd contact opnemen met één van onze recruiters.