Joore

Over Joore

Joore – Succes heeft een plan
Accountancy, belastingadvies en consultancy

Ontdekken waar je goed in bent. Dingen doen waar je energie van krijgt. Samenwerken met collega’s en klanten als één team.

Bij Joore kun je in elke fase van je carrière blijven bewegen in een richting die goed voelt. Of je blijft waar je bent als je jouw ideale plek hebt gevonden. In alle gevallen bepaal jíj wat succes is. En samen maken we het plan dat jou dit succes gaat brengen.

Breed oriënteren
Dat groeien en ontwikkelen kun je in de volle breedte van het vak. Je krijgt de kans om kennis te maken met onze dienstverlening op het vlak van fiscaliteit. Deze kent geen grenzen. Letterlijk. Vanzelfsprekend zijn Nederlandse belastingregels de basis voor een groot deel van onze adviezen, maar ook klanten die internationaal ondernemen en handeldrijven met bedrijven waar dan ook ter wereld, ondersteunen wij breed. Veel van de expertises hebben wij zelf in huis. Daarnaast zijn we lid van internationale netwerken, waardoor we in elk ontwikkeld land lokale aanwezigheid en fiscale kennis hebben. Niet alleen de toekomst van de onderneming, maar ook die van de ondernemer heeft onze aandacht. Estate planning maakt ook onderdeel uit van onze dienstverlening.

Maak van je werk een sport
De oprichter van ons kantoor, Ger Joore, motiveerde zijn medewerkers al door te zeggen: maak van je werk een sport! Ook nu nog hangt deze oneliner groot aan de muur van ons kantoor. We zeggen daarmee niet dat het in het leven draait om winnen, om in je eentje de snelste of de beste zijn. Integendeel. Wij geloven juist in de kracht van een team.

Joore heeft daarom in tegenstelling tot veel andere kantoren geen verticale, hiërarchische structuur. Bij ons werken partners en seniors samen met net gestarte collega’s aan dezelfde opdracht. Waarbij elk individu de kans en ruimte krijgt om zijn eigen talent te benutten. En om een plan te maken dat zich richt op eigen succes, dat van het team én van de klant.

Klinkt dat als een plan dat ook past bij het succes dat jij voor ogen hebt? Maak dan nu je beste keuze van het jaar en mail je cv en motivatie naar Raymond Joore: raymond.joore@joore.nl. Wil je hem iets vragen? Stuur ook dan een e-mail of bel: 013-5900017.