Joanknecht

Over Joanknecht

Over ons

In ruim zeventig jaar zijn we gegroeid tot de brede financiële en bedrijfskundige dienstverlener die we nu zijn. We werken voor ondernemers en ondernemingen in het hele land en daarbuiten. Van lokale tot internationaal opererende ondernemingen in bijna elke branche. Dat doen we bij Joanknecht vanuit één vestiging, ons fonkelnieuwe pand aan de Beemdstraat in Eindhoven. Zo kunnen we samen onze klanten het beste bedienen, want we kennen elkaar allemaal.

Werken bij Joanknecht

Onze belofte: we maken de ondernemer én diens onderneming beter in elke levens- en ondernemingsfase. Hoe we dat doen? Deskundig, betrokken en enthousiast. En vooral: met elkaar. Want samen maken we toekomst. We richten ons dan ook op de duurzame ontwikkeling van onze mensen, onze organisatie en onze klanten. Continu leren, ontwikkelen en verbeteren zit in ons DNA. Zodat wat vandaag goed is, morgen nog beter wordt.

We zijn een Great Place To Work!

Vol trots laten we zien dat we een Great Place To Work zijn. We nemen deel aan een meerjarig onderzoek van Great Place To Work om inzicht te krijgen in de mening en perceptie van onze mensen ten aanzien van onze organisatiecultuur. Dit vinden we belangrijk, omdat onze cultuur en de omgang met elkaar de basis vormen voor een duurzame en toekomstbestendige samenwerking.

We nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek

Wil je meer weten over ons en de mogelijkheden voor een stage of werkstudentschap? Kom gerust eens langs, de koffie staat klaar! Neem contact op met Lonneke van Loon, hr-adviseur, op telefoonnummer +31 40 240 9463 en per e-mail.  Neem ook eens een kijkje op www.werkenbijjoanknecht.nl.