HVK Stevens

Over HVK Stevens

Wie zijn wij?
HVK Stevens is een hecht kantoor met ambitieuze professionals. We hebben kantoren in Amsterdam, Rotterdam, Luxemburg en Curaçao en zijn ook in Londen actief. Wij staan bij onze cliënten bekend om onze professionele, betrokken en persoonlijke samenwerking. Dit alles doen wij met veel passie en plezier in ons vak. Onze mensen krijgen de mogelijkheid om de kansen die zij zien te benutten. Persoonlijke ontwikkeling is hierbij essentieel. Er heerst een informele sfeer bij ons op kantoor die het mogelijk maakt je grenzen te verkennen en te verleggen.

Wat doen wij?
HVK Stevens Legal biedt zowel nationaal als internationaal corporate juridisch advies en notariële services aan diverse organisaties en particulieren, met een specifieke focus op ondernemers en hun ondernemingen, vermogende particulieren en families, maatschappelijke instellingen en corporates.

Wij adviseren nationale en internationale private equity fondsen en venture capitalists. Daarnaast zijn wij specialist op het gebied van vastgoedtransacties, fusies en overnames, management buy-ins/buy-outs, joint-ventures en corporate en financiële herstructurering. Ook adviseren wij over vermogensbescherming, bedrijfsopvolging en werknemersparticipatie

Bij HVK Stevens werken wij in multidisciplinaire teams, waarbij onze Tax en Legal afdelingen nauw met elkaar samenwerken. Het verschil tussen kantoor Amsterdam en Rotterdam is het aantal directe collega's op kantoor. Kantoor Rotterdam is nog beperkt in omvang maar gestaag groeiend. Kantoor Amsterdam is ons grootste kantoor en eveneens gestaag groeiend.

Word jij onze nieuwe collega?
Wij kijken uit naar je CV en motivatie. Solliciteer direct of neem voor meer informatie contact op met Lieke Boschman | corporate recruiter | +31 6 45 32 98 09 | l.boschman@hvkstevens.com