Hoek en Blok accountants belastingadviseurs juristen B.V.

Over Hoek en Blok accountants belastingadviseurs juristen B.V.

Een vliegende start maken bij een kantoor waar de mens net zo belangrijk is als de cijfers? Bij Hoek en Blok in Sliedrecht en Barendrecht bepaal jij zelf hoe jouw carrière eruitziet. Als starter krijg jij alle mogelijkheid om jezelf te ontplooien.

De kracht van teamwork
Met ruim 160 collega’s maken we het leven van mkb-ondernemers in de regio Drechtsteden/Rotterdam een stuk makkelijker (en mooier). Terwijl zij zich focussen op het ondernemen, zorgen wij voor alle belangrijke ‘randzaken’. Dat doen we met een betrokken club collega’s. Van accountants, belastingadviseurs en juristen tot hrm’ers, IT-specialisten en subsidie- en duurzaamheidsadviseurs.

Hoewel Hoek en Blok stevig groeit heeft het veel weg van een familiebedrijf. Ze zijn dol op cijfers en smullen van jaarrekeningen, groeiverwachtingen én sportuitslagen. Maar jij? Jij bent in hun ogen nooit een nummer. Wel een uniek persoon met eigen talenten en ambities. Je persoonlijke coach helpt jou die ambities waar te maken en door te groeien in jouw tempo.

De Hoek en Blok-ers houden wel van een beetje competitie. Op het werk én op het sportveld. Regelmatig doen ze mee aan sportwedstrijden. Ook met spierpijn kun je trouwens prima naar kantoor, het is voor de deur gratis parkeren en het treinstation is om de hoek.

Voor meer informatie, evenementen én vacatures: http://www.werkenbijhoekenblok.nl

Top 3 redenen om bij Hoek en Blok aan de slag te gaan

  • studieboeken die jij aanschaft en leest, zal Hoek en Blok voor je betalen (tot wel € 750!)
  • hou je van uitslapen? Met de flexibele werktijden kan dat
  • na werktijd met je collega’s de sportieve strijd aan gaan? Je mag gratis gebruik maken van de padel banen om de hoek!

Medewerkers aan het woord

“Door de goede naam die Hoek en Blok in de regio heeft, krijgen we klanten met complexe vraagstukken waar uitdaging in zit. Die kunnen we goed helpen omdat we door onze omvang verschillende specialismen in huis hebben. Maar we zijn ook weer niet té groot. Het fijne daaraan is dat je niet 1 taak de hele dag moet doen, maar ook als junior al verschillende taken op mag pakken.” – Arno Biemans, belastingadviseur

“Aan alles merk je dat je bij Hoek en Blok gezien wordt. Van het vrolijke goedemorgen van receptioniste Petra tot de cadeautjes bij speciale gelegenheden. Hoek en Blok is groot genoeg om je alle kansen te bieden terwijl het klein genoeg is om oog te houden voor jou als collega.” Herman Aalbers, compliance officer

“Al tijdens mijn eerste rondleiding voelde ik de openheid van de collega’s. Het zijn nuchtere, hardwerkende mensen die houden van gezelligheid. Dit is echt het type bedrijf waarbij ik me fijn voel.” Tessa van Stam, HR-medewerker.