Grip Accountans en Adviseurs

Over Grip Accountans en Adviseurs

Werk je bij Grip, dan investeren we graag in jou!

Wat kun je verwachten?

Om te beginnen kun je rekenen op een warm welkom van ons team. Je nieuwe collega’s maken je graag wegwijs en ze stimuleren je om het beste uit jezelf te halen. Onder andere door je vanaf dag 1 uitstekend te begeleiden. Naast coaching on the job hebben we onze eigen Grip Academy. Met vaktechnische cursussen, maar ook met – per carrièrefase – meerdaagse coachingsprogramma’s voor persoonlijke ontwikkeling. Hierin ga je samen met je collega’s – vaak leeftijdsgenoten – op een leuke manier aan de slag met items als mensenkennis, communicatieve vaardigheden en samenwerken. Kortom: alle ingrediënten voor een kick-start van jouw carrière. En natuurlijk is er naast al dat harde werken ook ruimte voor humor. Tijdens het werken, maar eventueel ook na werktijd. Voor zaken als een VrijMiBo, leuke teamuitjes en andere (sportieve) events en activiteiten, zit je bij ons namelijk ook goed. Verder vinden we het belangrijk om ons steentje bij te dragen als het gaat om maatschappelijk verantwoord bezig zijn. Dat doen we o.a. door zelf goede doelen te steunen, maar ook door onze medewerkers de kans te geven om zich in te zetten voor het goede doel.

Hoe kun jij ons team versterken?

  • Door naast je masterstudie bij ons praktijkervaring op te doen; een gerichte bijbaan dus. Klik voor meer info hier.
  • Ben je (bijna) klaar met je studie, dan hebben we ook volop mogelijkheden voor jou!

Over Grip

Wij zijn een middelgroot accountants- en advieskantoor met een breed werkterrein; letterlijk en figuurlijk. Op onze klantenlijst staan grote, bekende namen en ambitieuze start-ups. We werken regionaal, maar ook landelijk en over de grens. Circa 65 enthousiaste medewerkers – verdeeld over vestigingen in Duiven en Doetinchem – werken nauw samen en zo bieden wij een compleet dienstenpakket aan: accountancy, fiscale zaken, juridische zaken, fusies en overnames en salarisadministratie. Met deze verschillende diensten zijn we de veelzijdige sparringpartner van onze klanten. Onze fiscalisten zijn allemaal allround opgeleid en hun focus ligt op fiscale advisering en complexere aangiften. Naast fiscale kennis hebben ze vaak ook ruime juridische bagage.

Samen staan wij voor GRIP: Gedreven. Resultaat. Inventief. Persoonlijk. Jij binnenkort ook?

Neem voor meer info contact op met Monique Diepenhorst via T. 0316-250333, of stuur een e-mail naar hrm@gripadviseurs.nl.