Greywood Fiscalisten

Branche / Vakgebied
Fiscaal
Vereiste taal
Nederlands
Locatie
Boxtel

Over Greywood Fiscalisten

Wij zijn een kleinschalig fiscaal boetiekkantoor gevestigd in Boxtel, tussen Den Bosch en Eindhoven. De twee belangrijkste economische en innovatieve pijlers van Noord-Brabant. Het is onze ambitie om dezelfde kwaliteit te bieden als de (next)big-4 kantoren. Op middellange termijn willen we doorgroeien naar een fiscaal adviesteam bestaande uit zo’n 10 tot 15 personen.
Onze dagelijkse praktijk bestaat volledig uit advisering en de begeleiding bij de uitvoering hiervan. We voeren een beperkte aangiftepraktijk. Er is geen sprake van een gemengde praktijk met accountants.

Wij geloven in een allround aanpak, waarbij jij als (junior) adviseur betrokken bent bij alle facetten van jouw klantrelatie. Daarnaast bieden we onze klanten verschillende fiscale specialisaties zoals financiële planning, managementparticipaties, vermogensstructurering, fiscale stimulering innovatie en duurzaamheid, zorg en franchise.
Greywood Fiscalisten biedt veel ruimte voor vaktechnische EN persoonlijke ontwikkeling. De begeleiding van onze senior fiscalisten biedt jou de kans om sneller te groeien.

Is je interesse gewekt en wil jij meer weten over werken bij Greywood Fiscalisten?

Neem contact op met:

Kim de Bresser (office@greywoodfiscalisten.nl | 0411 - 60 83 64

Kijk op onze website https://greywoodfiscalisten.nl/ voor meer informatie