Grant Thornton

Over Grant Thornton

Grant Thornton | accountancy, tax, advisory & you

Met meerdere vestigingen in Nederland en onderdeel van een uitgebreid internationaal netwerk is Grant Thornton een grote speler in de mondiale accountancy en adviesmarkt. Het wereldwijde netwerk omvat kantoren in zo’n 135 landen en dat zorgt voor het kunnen bedienen van internationale klanten en ook uitwisselingsmogelijkheden. Tegelijkertijd heeft Grant Thornton in Nederland ook diverse klanten in de nationale mkb en midcorporate markt.

Grant Thornton & you

Werken in een team waar jouw talent ertoe doet. Waar je kunt focussen op de essentie van je vak. En oog hebt voor de mens achter de cijfers, de drive van je cliënt. Dat is Grant Thornton & You.

Bij Grant Thornton breng je elkaar verder. Je vak, je cliënten, je collega’s… én jij. Je komt terecht in een professionele werkomgeving die je uitdaagt het beste uit jezelf te halen. En reken maar dat je daarvan groeit. Als mens én vakmatig.

Grant Thornton heeft een cultuur waarin mensen zich gewaardeerd, gerespecteerd en aangemoedigd voelen om het beste uit zichzelf te halen. Teamleden voelen zich persoonlijk betrokken en willen graag een verschil maken. We bieden een fijne leeromgeving met persoonlijke begeleiding, opleidingen en een gevarieerd klantenportefeuille die jou in staat stelt om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en verder te groeien.

"Samen uitdagingen aangaan en elkaar stimuleren om te groeien. Dat is werken bij Grant Thornton." Een uitspraak van onze collega Merve die bij ons kwam stagelopen op de Assurance afdeling en daarna bij ons in dienst is getreden.

Daarnaast doe je als starter mee aan de Traineegame: een programma voor starters uit alle disciplines (accountancy, tax & advisory). In dit programma maak je kennis met de organisatie en elkaar én sluiten we af in Londen met een kennismaking met ons internationale netwerk dat jouw kennis en groei ten goede komt.

Wil jij jouw talent verder brengen?

Ben jij geïnteresseerd in hoe jouw carrière eruit zou zien bij Grant Thornton? Neem eens een kijkje op www.grantthornton.nl/carriere. Eerst sparren met een recruiter over wat het beste bij jou past? Stuur een mail naar recruitment@carrierebijGT.nl en Ali of Ishana neemt contact met je op.  

Startersfunctie