FSV Accountants + Adviseurs

Branche / Vakgebied
Fiscaal
Vereiste taal
Nederlands
Locatie
Zaltbommel

Over FSV Accountants + Adviseurs

Onze organisatie biedt een wereld aan kansen voor getalenteerde studenten zoals jij. Wij zijn een toonaangevend accountants- en advieskantoor in onze regio (de Bommelerwaard) en we hebben jou nodig om ons team van professionals te versterken.
Wat maakt ons zo bijzonder? Hier zijn een paar redenen waarom je zou moeten overwegen om bij ons te komen werken:

Uitdagende werkzaamheden en goede ontwikkelingsmogelijkheden:
Bij ons kom je nooit vast te zitten in een sleur. Onze werkzaamheden zijn uitdagend en gevarieerd en we bieden volop mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei. Je krijgt de kans om je vaardigheden en kennis voortdurend te ontwikkelen.  We hebben cliënten in alle branches. We ondersteunen particulieren, kleine, middelgrote en grote vennootschappen, maar ook non-profit organisaties.
Werk je graag met en voor internationale cliënten, dan is er alle ruimte voor jou want we hebben een bloeiende internationale praktijk met cliënten uit diverse landen.  We worden ook op zeer regelmatige basis ingezet voor internationale cliënten uit het Nexia Netwerk.

Marktconforme arbeidsvoorwaarden:
We begrijpen dat je inspanningen beloond moeten worden. Daarom bieden wij marktconforme arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw talent en inzet.

Klein genoeg om onze cliënten persoonlijk te kennen, groot genoeg voor kwaliteit:
Onze organisatie is groot genoeg om te zorgen voor een professionele en kwaliteitsgerichte werkwijze, maar toch klein genoeg zodat we onze cliënten persoonlijk leren kennen. Bij FSV draait het om het opbouwen van sterke relaties.

Informele sfeer en goede werk-privé balans:
Bij FSV vind je een informele en inclusieve werkomgeving waarin je jezelf kunt zijn. We begrijpen het belang van een goede balans tussen werk en privéleven en we moedigen dit aan. Natuurlijk houden we ook van een feestje op z’n tijd. Er worden regelmatig personeelsfeestjes, borrels en andere gezellige bijeenkomsten georganiseerd. Daarnaast kun je onze collega’s ook vaak vinden bij (internationale) sportieve evenementen, zoals hardloopwedstrijden en toernooien.
Klinkt dit als de plek waar jij wilt zijn? Dan willen we graag meer over jou te weten komen. Kom werken bij FSV en ontdek de mogelijkheden die op jou wachten.

Wil je meer weten?

Kijk voor meer informatie op werkenbijfsv.nl of neem contact op met Sandra Smaling: s.smaling@fsv.nl | +31 0889005425.

Volg ons ook op LinkedIn, Facebook en Instagram