Fiscaliade

Branche / Vakgebied
Fiscaal
Vereiste taal
Nederlands
Locatie
Tilburg, 's Hertogenbosch

Over Fiscaliade

Wil jij een flitsende start van jouw fiscale carrière? Kies voor een werkstudentschap bij Fiscaliade
Wil jij direct en laagdrempelig kennis maken met de fiscaliteit van de publieke en commerciële sector? Mooi werkervaring opdoen naast je studie en je CV een boost geven? Wij bieden jou dé unieke kans hiervoor!
Werkstudent zijn bij Fiscaliade is: uitdagend, leerzaam en goed bijverdienen. Je doet relevante werkervaring op, mag direct op de voorgrond meewerken met andere teamleden aan grote projecten én maakt direct kennis met de verschillende belastingheffingen. Je werkt aan je persoonlijke ontwikkeling en krijgt goede en professionele begeleiding. Dit alles wordt gecombineerd met een ongedwongen en informele werksfeer en regelmatig leuke teamactiviteiten!

Over Fiscaliade
Fiscaliade is hét fiscaal adviesbureau voor de publieke en commerciële sector. Wij zijn een bureau met unieke ‘eigen’ aanpak en karakter. Doel is samen met en voor klanten werken en ze concreet helpen met een divers scala aan fiscale vraagstukken. Geen dag is hetzelfde en de dynamiek is voelbaar. Die vraagstukken benaderen we altijd integraal. Zodat financiële risico’s beperkt blijven en er geen onnodige problemen ontstaan. Ons credo is dan ook “Fiscaal voor elkaar”!

Werken bij Fiscaliade…
Er is volop ruimte voor groei en ontwikkeling bij Fiscaliade. Samen kijken we waar ruimte is voor ontwikkeling en waar jouw talenten liggen. Ook heb je een eigen buddy die jou wekelijks begeleidt en coacht.
Je hebt de kans je nader te verdiepen in de verschillende heffingen. Je werkt mee aan de grootste fiscale projecten van dit land en doet veel ervaring op met klantgesprekken door mee op pad te gaan. Wij staan voor topkwaliteit en daarom zijn wij als kantoor aangesloten bij de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs en hebben we een zeer ruim intern opleidingsprogramma.
En niet geheel onbelangrijk: er is ook altijd tijd voor taart, een borrel, een goede lunch en andere gezellige activiteiten. Tijd maken voor onze klanten en voor elkaar, dat maakt het werken bij Fiscaliade juist zo uniek.

Kortom, werken bij Fiscaliade is:

  • Persoonlijke en professionele begeleiding.
  • Uitzicht op groei en carrière bij Fiscaliade.
  • Een aantrekkelijk vergoeding.
  • Combinatie werken en scriptie schrijven mét begeleiding is mogelijk
  • Ervaring met fiscale advisering van de grootste fiscale projecten in de sector.
  • Ervaring met klantgesprekken waar je mee naar toe gaat
  • Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen door opleidingen/trainingen en deelname aan vaktechnische overleggen.
  • Werken in een groeiend jong team met ambitieuze en enthousiaste collega’s.
  • Een fantastische werksfeer, veel taart, leuke teamactiviteiten en af en toe een flauwe grap
  • Lekker dichtbij, want binnenkort opent Fiscaliade een kantoor in Tilburg of Den Bosch!

Ben jij benieuwd naar de ervaringen van werkstudenten bij Fiscaliade? Lees dan hier het interview met Merlijn Kok!

Kennismaken of meer weten?
Neem contact op met Geert Rijntjens via tel: 06-46584000 of stuur een email met daarin je contactgegevens en CV naar: werkenbij@fiscaliade.nl.