ESJ

Over ESJ

Zoek je zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en wil je uitgroeien tot een financial engineer, dan ben je bij ESJ aan het juiste adres. Bij ESJ ben je meer dan een accountant of belastingadviseur. Je begrijpt ondernemers en levert scherpzinnige oplossingen op maat.

Naast uitdagende functies hebben we mooie klanten. We hebben een grote nationale en internationale klantenkring die we koesteren en waar we trots op zijn. Ongeveer 50% van onze klanten zijn gevestigd in Zuidwest Nederland maar we zijn ook goed vertegenwoordigd in de rest van Nederland. Wil je buiten de landsgrenzen treden, dan kan dit ook. Onze internationale samenwerking met Allinial Global een associatie van onafhankelijke accountants- en belastingadvieskantoren, biedt de gelegenheid om aan buitenlandse opdrachten te werken. Voor onze klanten hebben wij niet alleen de rol van extern deskundige, we zijn volwaardige partners op meerdere fronten.

Ben je student, stagiaire of medewerker van ESJ? Je ontmoet elkaar op de ESJ Campus. Door een breed aanbod van workshops, trainingen en opleidingen krijg je alle ruimte om je tot een financieel professional te ontwikkelen. We dagen je uit om het maximale uit je zelf te halen.

De ESJ Campus bundelt een uitgekiend programma aan van hoogwaardige fiscale, financieel-economische en accountancycursussen. De cursussen worden gegeven door ervaren collega’s en/of externe specialisten. Communiceren, coachen en begeleiden zijn bij ons van groot belang. Met de ESJ Campus bieden we op ieder niveau ontwikkeltrajecten aan gericht op zowel vaktechniek als persoonlijke vaardigheden. We begeleiden je bij het realiseren van persoonlijke ambities en bieden je de kans om uit te groeien tot financial engineer.

Met ruim 175 medewerkers verdeeld over zes vestigingen zijn we in staat om de sfeer van een klein kantoor te combineren met de professionaliteit van een middelgroot kantoor. Zowel binnen je eigen vakgebied als daarbuiten worden ervaringen gedeeld. Met onze klanten onderhouden we persoonlijk contact, op alle niveaus.

Past dit bij jouw ambities? Dan maken we graag nader kennis met elkaar. Ga de uitdaging aan en plan je carrière bij ESJ. Kijk voor meer informatie op werkenbijesj.nl of neem contact op met onze Afdeling HRM via werkenbij@esj.nl