ESJ

Over ESJ

Werken voor ESJ betekent een volgende stap vooruitzetten. Of je nu net aan je carrière begint of nog bezig bent met je studie. Vooruitgang is stappen maken bij een van de mooiste en meest uitdagende accountantskantoren van Zuidwest-Nederland. Hier krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Door vooruit te denken kom je verder. Maak jouw volgende stap dan ook de stap naar ESJ!

Over ESJ

ESJ is een advieskantoor op het gebied van accountancy, belastingadvies, audit, corporate finance en HR- en salarisadvies. ESJ is gevestigd in Etten-Leur, Oosterhout, Zevenbergen en Zwijndrecht. Inmiddels bestaat ESJ meer dan 40 jaar. In die tijd is ESJ uitgegroeid tot een organisatie die haar klanten ondersteunt bij vrijwel elk zakelijk aspect van hun bedrijfsvoering en persoonlijke situatie.

Naast uitdagende functies hebben we mooie klanten. We hebben een grote nationale en internationale klantenkring die we koesteren en waar we trots op zijn. Ongeveer 50% van onze klanten zijn gevestigd in Zuidwest Nederland maar we zijn ook goed vertegenwoordigd in de rest van Nederland. Wil je buiten de landsgrenzen treden, dan kan dit ook. Onze internationale samenwerking met Allinial Global een associatie van onafhankelijke accountants- en belastingadvieskantoren, biedt de gelegenheid om aan buitenlandse opdrachten te werken. Voor onze klanten hebben wij niet alleen de rol van extern deskundige, we zijn volwaardige partners op meerdere fronten.

Ben je student, stagiaire of medewerker van ESJ? Je ontmoet elkaar op de ESJ Campus. Door een breed aanbod van workshops, trainingen en opleidingen krijg je alle ruimte om verder te ontwikkelen en stappen te zetten in je carrière .
We dagen je uit om het maximale uit je zelf te halen!

Past dit bij jouw ambities? Dan maken we graag nader kennis met elkaar. Ga de uitdaging aan en zet de 1e stap in je carrière bij ESJ. Kijk voor meer informatie op werkenbijesj.nl of neem contact op met onze Afdeling HRM via werkenbij@esj.nl