EJP

Over EJP

EJP financial astronauts is een sterk groeiende no-nonsense partner voor totale ondersteuning op het gebied van accountancy, belastingadvies en financiële administratie. Sinds onze oprichting in 2004 zijn wij uitgegroeid tot een kantoor met 55 professionals, 3 vestigingen, in Den Bosch, De Bilt en Amsterdam en teams die klanten op ieder vlak met maatwerk kunnen bijstaan: zonder poespas, kraakhelder en persoonlijk.

Onze medewerkers staan op nummer 1! Betrokken, bevlogen en met de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Vitaliteit en echte persoonlijke aandacht staan hoog in het vaandel, waardoor we ook op dit gebied onderscheidend zijn van onze concullega’s. Vrijheid en eigen verantwoordelijkheid zijn sleutelwoorden. Flexibel werken met een goede work-life balance is bij EJP van groot belang. Want zonder gezonde, vrolijke medewerkers, die lekker in hun vel zitten, kunnen wij geen kwaliteit leveren.

Als werkstudent bij EJP krijg je een vliegende start! Je wordt direct opgenomen in ons team en we geven je alle mogelijkheden om jouw persoonlijke talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen. Tijdens je werkstudentschap krijg je een goed beeld van EJP als werkgever, de inhoud van de werkzaamheden en zul je ervaren hoe leuk het is om bij ons in de fiscale adviespraktijk te werken. Je wordt begeleidt door een ervaren EJP’er.

Wat mag je van ons verwachten?

  • Goede begeleiding
  • Het vak leren van echte professionals
  • Werken voor klanten in diverse branches
  • Loopbaankansen
  • Flexibel werken
  • Prima salaris

Wil je meer weten?
Kijk hier voor meer informatie over misschien jouw toekomstige collega’s. Of neem contact op met onze talentscout (mail: personeelszaken@ejp.nl, telefoon: 073-8507280)

Volg jij ons al op LinkedInInstagram en Facebook?