BTW Instituut

Over BTW Instituut

Werken bij BTW-INSTITUUT

Vind je het leuk om veel van fiscaliteit te weten, maar nog leuker om echt op één vlak dé expert te zijn? Wil je aan de slag in een btw-praktijk maar verre van stoffige kantoren en dito collega’s vandaan blijven? Wil je nog van alles over btw bijleren en jezelf optrekken aan echte toppers in het vak? Dan pas je perfect in het team van BTW-INSTITUUT. 

DESKUNDIG

Voorop lopen. Dat is sinds 2003 de uitdaging van het BTW-INSTITUUT. Mede door ons Wetenschappelijk Bureau blijven we voorop lopen in kennis en kunde rondom btw. We geven adviezen aan verenigingen, lokale Mkb’ers tot aan grote internationaal opererende ondernemingen.  We procederen, reviewen en publiceren. Daarnaast geven wij webinars, workshops, trainingen en complete opleidingen. Ook op compliance gebied en fiscale vertegenwoordiging zijn we uitermate deskundig. We zijn het grootste onafhankelijke btw-advies en compliance kantoor van Nederland. 

PERSOONLIJK

Wij houden van directe lijnen. Rechtstreeks contact van klanten met onze specialisten. Waarom? Juist daar zit het geheim van een goed advies. Geen wollige algemene teksten of ieder telefoontje een factuur, maar persoonlijk en praktisch advies. Regelmatige afstemming zodat we veel en onnodig werk kunnen besparen. En direct contact maakt het ook veel leuker. Voor klant en werknemer.

DUIDELIJK

Niets is zo moeilijk als eenvoudig. En juist dát is onze uitdaging. Geen indruk maken met lastige termen, ingewikkelde jurisprudentie of oneindige adviesrapporten. Maar concrete, praktische en duidelijke communicatie. Als het op één a4-tje kan, zullen we dat zeker doen. We communiceren in eenvoudige taal. Ons doel is het streven naar een zo hoog mogelijke kwaliteit en tevreden klanten. Kwaliteit is de motor van jou en ons succes.

Kom jij ons team versterken? Je komt terecht in een team van btw-specialisten die op een professionele en informele manier met elkaar omgaan. Samen het beste voor de klanten zoeken!

Je zal, binnen de btw, de kans krijgen om je zo breed mogelijk te oriënteren. Hoe leuk is het om op de verschillende afdelingen mee te draaien en te ontdekken waar jouw kansen en talenten liggen.

Ook zal je betrokken worden in de diverse projecten die opgezet worden om de dienstverlening naar klanten toe nog beter en sterker te maken. Bij BTW-INSTITUUT gaan we met de tijd mee.

Heb je vragen of wil je meer weten over de carrièremogelijkheden bij BTW-INSTITUUT? Neem dan contact op met Marie-José Heuvelman via marie-jose@btwinstituut.nl of bel op +31 (6)42 51 67 92.