Bentacera

Over Bentacera

Maak jij je eigen toekomst samen met Bentacera?

Even voorstellen

Ken jij Bentacera al? Wij zijn één van de grootste accountancy- en advieskantoren in Noord-Nederland. Onze ambitie is om het beste advieskantoor van Noord-Nederland te zijn! Dit doen we door ondernemers te adviseren, inspireren en te helpen om hun ambities te realiseren.

In juli 2022 vierden wij onze honderdste verjaardag en openden wij onze gloednieuwe vestiging in Groningen. Daarmee is onze visie en werkwijze ook voor Groninger ondernemers voortaan dichtbij. Met ruim 300 collega’s en zeven vestigingen zijn wij altijd in de buurt.

Wat bieden we jou? 

Bij Bentacera krijg je alle mogelijkheden jezelf te ontwikkelen, samen met leuke en vaardige collega’s in een ambitieuze werkomgeving. Wij bedienen veel klanten in het Noorden van het land en zijn internationaal verbonden met het Kreston netwerk.

Regelmatig vragen wij ons af waar onze mensen gelukkig van worden en hoe we als werkgever daarbij kunnen helpen. Eén van onze speerpunten is dan ook blije medewerkers. Dit kan alleen door te doen waar jij goed in bent en waar jij gelukkig van wordt. Om dit te kunnen realiseren krijgt iedere medewerker bij indiensttreding een Talenten Motivatie Analyse (TMA) aangeboden.  

We stimuleren onze medewerkers om mee te denken over innovatie en daarnaast wil Bentacera graag een sociale werkgever zijn. Een gezonde balans tussen werk- en privé is belangrijk. Zo kunnen wij klanten de beste kwaliteit leveren en verwachtingen overtreffen!

Niet twijfelen, maar doen!

Denk jij nu: ‘Goh, eigenlijk past dit best wel goed bij mij’, twijfel dan niet! Bekijk onze vacatures op https://www.bentacera.nl/werken-bij/vacatures of stuur een open sollicitatie. Wanneer wij jouw sollicitatie hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden voor bijvoorbeeld een stage of werkstudentschap te bespreken. Wij zijn volop in beweging en daarom continu op zoek naar aanstormend talent.

Maak jij je eigen toekomst samen met Bentacera