Baker Tilly

Branche / Vakgebied
Fiscaal
Vereiste taal
Nederlands
Locatie
Rotterdam, Breda, Eindhoven, Nijmegen, Amsterdam, 's Hertogenbosch, Goes

Over Baker Tilly

Ben jij als starter op zoek naar een mooie plek om aan de slag te gaan? Dan kan het lastig zijn om een werkgever te vinden die je kan helpen om het beste uit jezelf te halen. Als je bij ons komt werken, krijg je de kans om snel praktijkervaring op te doen en kennis te vergaren die je niet op de hogeschool of universiteit leert.

Wie zijn we?
Een ondernemende, directe, verbindende en scherpzinnige organisatie met kwaliteit als belangrijkste fundament: dat is Baker Tilly. We zijn een van de top tien accountancy- en belastingadvieskantoren van Nederland en hebben 12 vestigingen verspreid over het land. Onze werkzaamheden zijn divers: zo controleren we jaarrekeningen en geven we btw-advies, maar begeleiden we onze klanten bijvoorbeeld ook bij de aankoop van een bedrijf én schrijven we complete bedrijfsstrategieën uit. Dit doen we voor mkb-bedrijven en grote ondernemingen tot non-profit instellingen en organisaties in de publieke sector.

De sfeer
Werken bij Baker Tilly betekent werken in een omgeving waar jij je thuis voelt. We hebben bewust gekozen voor regionale kantoren waar je veel persoonlijk contact hebt met collega's én klanten. En met onze interne opleidingen en ruimte om te groeien en jezelf te ontwikkelen, ben je verzekerd van een sterke start van je carrière. Een kantoor in de top tien mét persoonlijke aandacht, dat is Baker Tilly!

Aan de slag als werkstudent?
Dat kan zeker! Veel collega's starten bij Baker Tilly als parttime werkstudent naast hun studie. Als werkstudent word je vanaf dag één opgenomen in het team en ga je, waar mogelijk, meteen mee naar de klant. Ook ben je bij Baker Tilly verzekerd van voldoende begeleiding en kan je bij iedereen terecht met al je vragen (ook bij partners). Zo krijg jij een mentor toegewezen die je gaat helpen het maximale uit je stage te galen. Heb je zelf ideeën over de invulling van je takenpakket? Alles is bespreekbaar.