Atlas Tax lawyers / fiscalisten

Over Atlas Tax lawyers / fiscalisten

Over Atlas Fiscalisten
Atlas is het grootste tax-only advieskantoor in Nederland, gevestigd in Amsterdam. Door ons volledig op fiscaal advies te richten blinken we uit in de vakgebieden waar onze passie ligt. Ons kantoor heeft sinds de oprichting in 2010 een uitstekende reputatie opgebouwd dankzij onze onderscheidende persoonlijke dienstverlening. We geloven in leren van en met elkaar en stimuleren dit door het faciliteren van een individueel ontwikkeltraject voor iedere medewerker via de Atlas Academy.

Boutique-style
Hoewel we op hetzelfde niveau adviseren als de grootste advieskantoren, zijn we toch anders. We werken als partners, trusted advisors en vanuit business support samen met onze cliënten en met onze persoonlijke service investeren we in langdurige relaties. Omdat we in kleine teams werken, kunnen onze cliënten ons makkelijk benaderen en erop vertrouwen dat álle teamleden, van junior tot partner, altijd betrokken en gemotiveerd zijn. 

WTS Global
Atlas is aangesloten bij het exclusieve, wereldwijde netwerk van WTS Global. WTS Global is een toonaangevend netwerk dat een compleet aanbod van fiscale adviesdiensten levert in meer dan 100 landen. Alle bij WTS Global aangesloten kantoren zijn zorgvuldig geselecteerd volgens strikte kwaliteitsnormen en gelden als sterke spelers in hun thuismarkt.
WTS Global neemt doelbewust geen jaarlijkse audit opdrachten aan, om mogelijke belangenconflicten te vermijden en op lange termijn een trusted advisor te kunnen zijn voor internationale cliënten. Tot de klanten van WTS Global behoren multinationals en internationale ondernemingen in het middensegment, alsmede vermogende particulieren en family offices.
Binnen WTS Global is Atlas in de Benelux een intensieve en succesvolle samenwerking aangegaan met het Belgisch/Luxemburgse kantoor Tiberghien. We werken in grensoverschrijdende teams en we hebben gezamenlijk technisch overleg over fiscale kwesties. Via onze kantoren in Amsterdam, Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt en Luxemburg hebben onze klanten in de Benelux altijd gemakkelijk toegang tot ons volledig geïntegreerde dienstenpakket.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden bij Atlas? Neem voor meer informatie contact op met onze Recruiter via LL@atlas.tax.