Alfa Accountants & Adviseurs

Over Alfa Accountants & Adviseurs

Maak kennis met Alfa Accountants en Adviseurs!

Wij bestaan uit 1200 medewerkers verdeeld over 35 vestigingen in Nederland. Ons specialisme ligt binnen het mkb en de agrarische sector. 

Ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel en we bieden dus ook veel ontwikkelingsmogelijkheden aan. Men moet zich kunnen ontwikkelen op de manier en in de richting die bij hen past. Daarnaast werken wij met een buddy-systeem. Alle stagiaires en junioren krijgen een persoonlijke buddy bij wie je met al je vragen terecht kunt. Deze buddy is een medior of senior collega waar je enorm veel van kunt leren!

Wij zijn een duurzame organisatie en hebben dan ook een B-Corp Certificaat. Een B-Corp is een internationale erkenning voor duurzame bedrijven die naast milieu ook gaat over goed bestuur, werknemers, maatschappij en klanten. Bij Alfa hebben alle medewerkers de mogelijkheid om mede-eigenaar te worden, dit komt omdat wij werken met medewerkersparticipatie. Dit maakt dat wij mét elkaar werken en niet vóór elkaar.

Alfa staat voor een open, informele sfeer waarbij er echt aandacht is voor de mens. We vingen het erg belangrijk dat iedereen zich een volwaardige medewerker voelt, ongeacht of men een stagiaire of directeur is.

Al met al een ontzettend leuke organisatie om bij te werken. Wil jij meer weten over Alfa of een keer langskomen op 1 van onze kantoren? Neem een kijkje op www.werkenbijalfa.nl voor meer informatie over Alfa of neem contact op met onze recruiters op recruitment@alfa.nl op 088- 253 1000.