Aegis Tax Lawyers

Over Aegis Tax Lawyers

Aegis Tax Lawyers is gespecialiseerd in Nederlands en internationaal belastingrecht en de fiscale aspecten van M&A en vastgoed. Wij bieden hoogwaardige adviezen en compliance services op het gebied van vennootschapsbelasting, dividendbelasting, BTW, loon- en inkomstenbelasting en overdrachtsbelasting.

Ons cliëntenportfolio bestaat uit multinationals, grote en middelgrote bedrijven, scale-ups, investeringsfondsen, private equity, family offices en vastgoedbeleggers en -ontwikkelaars. Wij zijn trots op de sterke en langdurige relaties die wij met hen opbouwen.

Aegis Tax Lawyers combineert de professionaliteit en expertise van een groot belastingadvieskantoor met de voordelen van een tax boutique. We hebben een persoonlijke en proactieve aanpak en werken volledig onafhankelijk van welk advocaten- of accountantskantoor dan ook. In plaats daarvan hebben wij toegang tot een uitgebreid informeel netwerk van vooraanstaande belastingadvieskantoren in het buitenland.

Voor het tweede jaar op rij is Aegis Tax Lawyers door International Tax Review gerangschikt als RECOMMENDED FIRM in de nieuwe editie van World Tax, de meest uitgebreide gids over ‘s werelds toonaangevende belastingadvieskantoren.

Aegis heeft momenteel diverse vacatures uitstaan, waaronder die van werkstudent.

Zie voor meer informatie over deze vacature:

https://aegis-tax.com/vacatures/werkstudent-vpb-gemiddeld-16-uur-week/

Werkstudentschap