De verenigingskalender

Algemene Ledenvergadering

Maecenas metus nisl, suscipit a interdum in, facilisis id orci. Morbi ac hendrerit ligula, vel imperdiet enim. Pellentesque quis eleifend lacus, eget dapibus velit. Morbi non sem lacus. Vestibulum eu interdum orci, vel dapibus nunc. Aenean finibus bibendum libero, vitae porta lectus euismod in. Quisque eleifend ante ornare ante consectetur malesuada iaculis eu massa. Praesent id enim hendrerit, gravida urna sit amet, varius nibh. Morbi elementum aliquet arcu, vel tempus massa cursus eget. Praesent sagittis dui a scelerisque elementum. Nunc blandit nec sapien at volutpat. Nam finibus sodales mauris, nec molestie tellus rhoncus a.

Constitutieborrel

Op 30 augustus vindt onze bestuurswissel plaats en zal het kandidaatbestuur LII van T.F.V. "De Smeetskring" zich als volgt constitueren:
 

Eerste- en tweedejaarsactiviteit

Om het collegejaar goed af te trappen organiseren wij een activiteit voor eerste- en tweedejaarsleden. Wat we precies gaan doen, houden we nog even geheim. Desalniettemin zal er een activiteit zijn, waarbij je op een leuke manier je studiegenoten en Tilburg beter kan leren kennen. De activiteit zal plaatsvinden op 14 september om 19.00 uur. Verdere informatie zal nog volgen. Lijkt dit je leuk, schrijf je dan hier in! 

Openingsborrel

Aansluitend op de eerste- en tweedejaarsactiviteit organiseren wij een openingsborrel. Op de borrel is iedereen van harte welkom om het nieuwe collegejaar aftrappen. Deze zal beginnen om 21.00 uur met inloop vanaf 20.30 uur in de Heuvel Gallery.

Let op! Indien je al bent ingeschreven voor de eerste- en tweedejaarsactiviteit, ben je automatisch ook ingeschreven voor de openingsborrel. 

Diesborrel

Donderdag 23 september is T.F.V. ‘’De Smeetskring’’ jarig en wordt het 52 jaar. Wij zouden dit graag met jullie willen vieren middels een gezellige borrel. Vandaar dat we jullie uitnodigen voor de DIES Ledenborrel. 
Deze zal plaatsvinden op 5 oktober en zal beginnen om 20.00 uur. Door de nieuwe maatregelen van de overheid kunnen we er weer een mooi feestje van maken tot 00.00 uur. We zullen ook zeker ervoor zorgen dat dat het geval zal zijn. 
Schrijf je hieronder in!

Tax & Skills-event

Ook dit jaar zal het Tax en Skills-event weer plaatsvinden, waarbij de bevordering van jouw soft-skills centraal staat! In het Mercure Hotel Tilburg zal de dag om 13.30 uur starten. Er zullen vier interessante workshops worden gegeven, waarvan jij er twee bij kan wonen. De dag zullen we gezamenlijk afsluiten met een borrel en een driegangendiner. Inschrijven kan tot en met 26 september. Verdere informatie met betrekking tot de workshops en de dag zullen volgen via de mail. 

Het Smeetskringkledingstuk

Het smeetskringkledingstuk is er weer!

Tilburg University Cantus

Het is eindelijk weer zover, waar iedereen lang naar heeft uitgekeken kan dan eindelijk toch weer plaatsvinden. Een cantus kan niet ontbreken in het Tilburgse studentenleven en gelukkig biedt de Tilburg University Cantus (TUC) een mogelijkheid om deze honger naar bier te stillen.

Wolters Kluwers Workshop

Maandag 25 oktober zullen er weer workshops plaatsvinden, waarmee jij jouw soft-skills verder kan ontwikkelen!
Tijdens deze Wolter Kluwers workshop leer je snel en efficiënt met Navigator om te gaan.

Personal Branding Workshop

Maandag 25 oktober zullen er weer workshops plaatsvinden, waarmee jij jouw soft-skills verder kan ontwikkelen!
Tijdens deze interactieve Personal Branding Workshop leer jij hoe jij jezelf kan presenteren naar de buiten wereld. 

Inhousedag Baker McKenzie

Op woensdag 27 oktober staat er een inhousedag bij Baker McKenzie gepland. Tijdens deze dag zal je op een leuke wijze kennismaken met het kantoor, werkzaamheden en uiteraard ook de medewerkers! De inhousedag zal van ongeveer 14.30 uur tot 18.00 uur duren.

Bubbel Voetbal

Op 1 november organiseert De Smeetskring Bubbel Voetbal. Dit zal plaatsvinden op de velden bij het Sport Center. Het zal starten om 15.00 uur en duurt tot ongeveer 17:30. Het spelletje is vergelijkbaar met echt voetballen; twee teams die proberen de bal in elkaar’s doel te werken. Er is echter 1 klein verschil wat het spel compleet anders maakt. Doordat alle spelers in een Bubbel zitten kan je elkaar omverlopen, tegen de keeper van de andere partij op springen of de spits van de tegenstander sandwichen! Uiteraard kan je niet heel de tijd op het veld staan en moet er ook voldoende gelegenheid zijn voor een borrel. De Sports Bar zal daarvoor zorgen en je zal dan ook niet omkomen van de dorst.

Fiscaal Congres

Aankomende dinsdag 9 november vindt het Fiscaal Congres van T.F.V. ‘’De Smeetskring’’ plaats. Dit zal worden gehouden in het Willem II stadion. Het congres met als titel ‘’Duurzaamheid in de fiscaliteit’’ zal om 09.15 uur van start gaan. Gedurende de dag zullen er vier sprekers zijn die ieder een punt gaan aansnijden over het thema van de dag. De ochtend zal worden afgesloten met een paneldiscussie waar ook het publiek aan kan deelnemen. 
Hierna zal er een driegangenlunch plaatsvinden, waarbij de studenten per gang van tafel wisselen. Hierdoor ben je in de gelegenheid kennis te maken met de verschillende aanwezige kantoren.